Stanovisko k manifestacím 15.4. a 21.4. 2012

14.04.2012 23:49

Vyjádření  k manifestaci HOLEŠOVSKÉ VÝZVY 15.4.2012 a ODBOROVÉ DEMONSTRACI 21.4.2012
Vážení příznivci myšlenek SKUTEČNÉ DEMOKRACIE, občané. Vzhledem k tomu, že mluvčí skupiny SKUTEČNÁ DEMOKRACIE Zdenek Ponert a Miloš Cach dělali vše proto, aby před celostátní manifestací 15.3.2012 prezentovali a naplnili to, co si HOLEŠOVSKÁ VÝZVA předsevzala a předala v Prohlášení, podaném vládě, prezidentovi, parlamentu i médiím, tak považujeme za důležité se zúčastnit maxima manifestací a akcí které HV pořádá, nebo se na nich účastní. Nebudeme tyto akce narušovat, ale budeme zde viditelní. Považujeme za čestné lidi informovat o PRAVDĚ, o tom, kam uhnulo stávající vedení HV. Chceme lidem předávat informace aby se mohli svobodně rozhodnout, jakou cestu dále podpoří. Budeme také lidem ukazovat naši cestu skrze změnu VOLEBNÍHO ZÁKONA – BEZ ÚČASTI POLITICKÝCH STRAN. Protože jsme si vědomi toho, že HV ani odbory nechtějí vyvést naši zemi z ekonomického marastu, kde lidé poctiví, morální a čestní trpí a živoří. Dne 21.4. chceme podpořit odboráře - dělníky všech profesí a všechny pracují, co v odborech nejsou, či jako OSVČ ani být nemohou. Chceme upozornit na to, že převážná většina lidí z vedení odborů má zájem jednotu lidí v ulicích znehodnotit tvrzením, ŽE STÁVKY NIC OBYČEJNÝM LIDEM NEPŘINESOU. Odbory již 22 let berou od lidí příspěvky a výsledkem je katastrofický, nelidský Zákoník práce, 3 dny neplacené nemocenské, nesmyslná minimální mzda, neskutečný marast v pracovním prostředí a šedé ekonomice, špatné mzdy obyčejných lidí v mnohých profesích atd.. Odborové vedení je vzhledem ke své neschopnosti využít své občanské síly podezřelé, že je zapojeno do politického systému lobbydemokracie a to tak, aby velkou a asi poslední silnou masu organizovaných a informačně spojených lidí –ODBORŮ, uvedli do slepé uličky tohoto politického systému, který slouží oligarchii. Chtějí lidi zavést na náměstí a vyvolat pocit, že síla lidu na ulici nic nezmění. OBČANÉ MUSÍ TEDY CHODIT VOLIT a musí tedy opět jen volit politické strany, které jen organizovaně kradou a lžou. Lidem se tak podsouvá, že i když manifestace budou svolány, tak na ně nemá cenu jezdit. Odborářští bossové tak budou mít v ruce fakt, že lidé jsou zváni, ale jsou líní, jako tomu bylo na podzim u Úřadu práce a sociálních věcí…Občané - pracující lidé v odborech - uvědomt si: ODBOROVÉ VEDENÍ NECHCE ZMĚNU, MAJÍ VÝBORNÉ PLATY A NEZAJÍMAJÍ JE PROBLÉMY OBYČEJNÝCH PRACUJÍCÍCH- hrají si na šlechtu, stejně jako politici!. Naopak, chtějí velice vychytrale vymazat názor, že ulice něco může změnit! Obyčejný odborář bude mít po neúspěšných stávkách pocit, že se nic nezmění a vedení odborů to bude vyhovovat a bude říkat, že lidé nemají zájem manifestovat a že jsou to ovce! Nedovolte, aby Vás vedení odborů zavedlo do slepé uličky a ušlapalo vaše duše, TO JE ZÁMĚREM MAFIE, KTERÁ NÁS OVLÁDÁ A CHRÁNÍ SI POLITICKÉ STRANY....ALE NÁS, SKDE nezastaví ani tento vychytralý plán ODBOROVÝCH BOSSŮ! Myšlenky SKDE, vtělené do17ti požadavků jsou to, o čem média mlčí. Mafie se těchto požadavků bojí a stejně tak vedení odborů, které je v těchto handlech manifestací bez změny zapojeno. Jsme tu pro Vás. A s Vámi budeme, dokud tu mafii a její služebníky ve vládě i jinde neporazíme! 15.4. i 21.4. se na Vás těšíme. A zveme Vás na lidový sněm na Václavské náměstí 3.5.2012 od 17ti hod., kde dále ukazujeme správný směre ze slepé uličky k prosperitě a hodnotám, na kterých bude stavěna nová zem.

15.4.2012 Miloš Cach

—————